top of page

Nem semmi nyár volt!

Az augusztus hipp-hopp elment, pedig nagyon sok minden történt! A hőség nem kímélt minket, de szerencsére volt mit csinálni így is valamelyik fa árnyékban. A napraforgók is kinyíltak, a füge is beérett, ráadásul nagyon sokat termett idén. A szemfülesek még tudnak szedni belőle.


Ebben a hónapban is folytatódtak a már megszokott programok, készültek makramé táskák, karkötők, krétarajzok, festmények, és még az uborka is beérett. A tollas bajnokságon egyre többen vesznek részt, és volt olyan labdamenet, ahol 70 passz után esett le a labda.  A kick-box edzés is beindult, és csodás rajzok is készítettek a Dotya által tartott rajzszakkörön. Ha kíváncsiak vagytok, hogy mik készülnek az udvarban, akkor nézzétek meg a Dankó udvar barátai Facebook-csoportot, itt szoktuk ezeket megosztani. 



A Mira Interkulturális Közösség mindig valami szuper eseménnyel érkezik hozzánk. Augusztusban különböző nemzetek játékait hozták el az udvarba. Kiderült, hogy a játék egy univerzális dolog, azaz mindenki tud hozzá kapcsolódni. Egy egészségnapot is tartottunk, ahol alapszűréseken lehetett részt venni, de volt mozgásterápiás és táplálkozási tanácsadás is. Közben a grillen saslik sült, hozzá pedig bulgursaláta készült. Balogh Mónika üvegmozaik foglalkozásait mindig nagyon szeretitek, ez most sem volt máshogy. Több asztalnál rengetegen dolgoztak azon, hogy a legszebb üvegmedált készítsék el. A Dankó udvar kertmozi vetítések is folytatódtak, megnéztük együtt a Robin Hood mesefilmet és az örök klasszikust A Pogány Madonnát. Köszönjük mindenkinek, hogy eljött, és reméljük élveztétek a filmeket!


Szeptemberben 10 és 19 óra között várunk benneteket minden nap szeretettel, és sok-sok programmal!


Grilleznél vagy sportpályát foglalnál? 

Mindkettőre van lehetőség! Két grillünk van, amit le tudtok foglalni, mi adjuk a grillt, a többit a foglaló hozza. Ha szeretnétek foglalni kérjük beszéljetek a közösségi munkásokkal az időpont lehetőségről, és írjatok az info@dankoudvar.hu címre. Napi programajánlókért csatlakozz a Dankó udvar barátai Facebook-csoporthoz. Hírlevelünkre a dankoudvar.hu/hirlevel oldalon lehet feliratkozni, ebben mindig elküldjük épp aktuális eseményeinket!


Comments


bottom of page