top of page

10-19 óra között várunk szeptemberben

Szeptemberben továbbra is várunk benneteket a már megszokott foglalkozásokkal, edzésekkel és közös főzéssel, nem maradhat el többek között a tai chi, a jóga, a sakk, a makramé, a foci és a kosár sem. A zsonglőrködés is visszatér a programba, így kiderülhet, hogy ki a legügyesebb zsonglőrjelölt az udvarban. Újdonság, hogy szeptemberben minden nap 10-19 óra között leszünk nyitva. 

A szombati kézműveskedés új időpontban lesz, 10:30-tól fogjuk kezdeni. Kenesei Zsófi, a foglalkozás tartója mindenféle feladattal készül, szeptember 7-én például nyomdakészítés lesz. A délutáni tai chi időpontja is változott, így most már hétfőn dupla órája van Andrásnak, délelőtt és délután is becsatlakozhattok. 


Különleges programokkal is készülünk, lesz miből válogatni! Az iskolakezdés miatt sok-sok programot időzítettünk a hétvégére, hogy minél többen eltudjatok jönni, például zsonglőrködésben is kipróbálhatják maguk a gyerekek szeptember 8-án és 22-én 14 órától. Helyet adunk a Jordán Adél által szervezett Urban Asanas eseménynek, aminek részeként kundalini jóga lesz az udvarban szeptember 7-én 15 órától. Szeptember 21-én egy csereberével készülünk, ahol elhozhatjátok a megunt tárgyakat és új kincsekre lelhettek. Az esemény részleteit megtaláljátok a Facebook-eseménynél. 


Kő-papír-olló! Ebben kell majd ügyesnek lenni szeptember 19-én 17 órától, az első kő-papír-olló bajnokságon, amit Ági szervez. Beci a hónapban egy külön linómetsző alkalommal készül, ahol képeket is készíthettek ezzel a technikával illetve textilekre is készíthettek mintát. Ehhez kérjük hozzatok magatokkal saját ruhákat, például táskát vagy pólót. A Mira Interkulturális Közösség egy nagy közös főzést és táncházat fog tartani az udvarban szeptember 28-án 13 órától a Lujza fesztivál részeként. Mindig nagyon jó a hangulat, amikor Mustiék jönnek, ezt most sem lesz máshogy, várunk szeretettel!


Íme a szeptemberi órarendünk:


Grilleznél vagy sportpályát foglalnál? 

Mindkettőre van lehetőség! Két grillünk van, amit le tudtok foglalni, mi adjuk a grillt, a többit a foglaló hozza. Ha szeretnétek foglalni kérjük írjatok az info@dankoudvar.hu címre, ahol közösségi munkásainkkal tudjátok leegyeztetni a részleteket.


Napi programajánlókért csatlakozz a Dankó udvar barátai Facebook-csoporthoz. Hírlevelünkre a dankoudvar.hu/hirlevel oldalon lehet feliratkozni, ebben mindig elküldjük épp aktuális eseményeinket!


Comments


bottom of page